Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ Γ.Σ. 7/6 ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Δ. ΚΑΖΑΚΗ

https://docs.google.com/document/pub?id=1RqUUukKe5BMdFuuV2jfjvJSLGDaX1l_rJOxY4fXLZTI

Λόγω της ομιλίας του Δ. Καζάκη, και της διακοπής της συνέλευσης λόγω των ερωτήσεων που ακολούθησαν, οι προτάσεις θα τεθούν προς ψήφιση στην επόμενη συνέλευση.

Θα υπάρξει ενημέρωση για την τοποθέτηση του Καζάκη(video-κειμενο) τις επόμενες ώρες.

9 σχόλια:

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ...!!

    http://kayteri-piperia.blogspot.com/2011/06/blog-post_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβόμενος και εγώ τον χώρο του blog των αγανακτισμένων, και για να μην καταχραστώ το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου, σας απαντώ στην κριτική σας αγαπητέ «πιπεράτε» στο blog σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο κόμα που πρέπει να στηρίξουν οι αγανακτισμένοι, κατά την γνώμη μου, είναι το δικό τους, αν και όταν αποφασίσουν οι ίδιοι να το δημιουργήσουν. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

    Πρόταση 1: Να φτιαχτεί ένα κουτί διάφανο με τον συμβολικό ρόλο να ρίχνουμε εκεί τις "κομματικές μας ταυτότητες".

    Πρόταση 2: Να μπορούν να προταθούν προς ψήφιση τραγούδια, τα οποία στην συνέχεια θα παίζουν από τον ραδιοφωνικό σταθμό της πλατείας και τα μεγάφωνα.

    Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί λίστα που θα μας εκφράζει όλους. Μπορεί να υπάρξει και τοπ 10 της ημέρας ή της εβδομάδας.

    π.χ. από dagobah system το τζάμπα και βερεσέ
    www.youtube.com/watch?v=JeCOU-2He-k


    spevdw vradews

    Σπεύδω βραδέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αθανάσιε Γ.
    Απάντησα στο blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ανέβουν και οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις πέρα από τα πρακτικά; Ελπίζω πως ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλοι πρέπει να χουμε το νου μας αυτές τις μέρες ωστε να μην ξαναπέσει ο κόσμος στην αγκαλιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ!
    Αυτό είναι το στοίχημα και το πρώτο βήμα....


    http://diagrafixreous.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει αυτό το κίνημα να αποκτήσει πολιτική διάσταση. Πρέπει να γεμίσει η βουλή με βουλευτές που εκφράζουν τις κοινές θέσεις και το κοινό συναίσθημα. Εκτός αν, σαν σώμα αγανακτισμένων, επιθυμούμε να προωθήσουμε και να εφαρμόσουμε ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό σύστημα που να μην έχει βάση τον κοινοβουλευτισμό. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ανώριμο και αντιρεαλιστικό να μην αφήνουμε στις Γενικές συνελεύσεις ομιλητές που εκφράζουν το κάτι καινούργιο και που κατα γενική ομολογία έχουν τις γνώσεις να ηγηθούν ενός νέου κόμματος/κινήματος.

    Αν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα, να αποφασίσουμε τι θέλουμε ΤΩΡΑ. Αν όχι, πρέπει να απαιτήσουμε εκλογές και να στείλουμε βουλευτές από το σώμα του κινήματος ΤΩΡΑ.

    Επιτέλους να περάσουμε από την αγανάκτηση στην πραγματική δράση και από τα μούτζες στις ρεαλιστικές πολιτικές προτάσεις. ΤΩΡΑ όμως. Τ Ω Ρ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραια τα λες ακη. συμφωνω. οι εξελιξεις τρεχουν κι εμεις καθομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνω απολυτα με τον ακη τερμα οι μουτζεσ δραση πριν μασ προλαβουν αυτοι τώρα.προσέγγιση ασστυνομίας στρατο΄΄υ με κάθε τρόπο είναι και αυτοί αγανακτισμένοι ,στήσιμο ειδικών δικασστηρίων για κυβέρνησι κσι πρόεδρο δημοκρατίας,επιλογή μέσα απο τις συνελεύσεις προσωρινής κυβέρνησης προσωπικοτήτων που θα εφαρμόζη ότιψηφίζεται πανελλαδικώς στίς γενικές συνελεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή