Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 13/6

Οργανωτικά – Διαδικασία Συνέλευσης

Να φέρνουμε όλοι φαγητά, νερό, είδη πρώτης ανάγκης ώστε να βοηθήσουμε κι άλλους να μείνουν εδώ.

Να βγάλουμε ανακοίνωση συμπαράστασης (μέσω Internet) στους πολίτες του Ηρακλείου που έστειλαν εξώδικο σε 10-12 βουλευτές της περιφέρειάς τους.


Γενικές Δράσεις

Προβολή ντοκιμαντέρ «Εξάντα: πεθαίνοντας στην αφθονία» Δευτέρα μετά τη συνέλευση. Να ακολουθήσει συζήτηση.

Η αφίσα που αποφασίστηκε να βγει σε 30000 αντίτυπα να κολληθεί σε όλη την πόλη και να καλεί στην πανεργατική απεργία της Τετάρτης και για τις 19-20 Ιούνη που έρχονται Παπανδρέου –Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη.

Οι κεντρικές δράσεις που αποφασίζουμε να προωθούνται περισσότερο και από το έντυπο υλικό και από το Internet.

Να γίνει πανό με Κάλεσμα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα για συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο στις 20 Ιουνίου με σήμα το ελικόπτερο να λέει: «Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη, να δούμε πώς θα φύγετε», υπογραφή Αγανακτισμένοι.


Δράσεις για Τρίτη 14/6

Να πάμε ειρηνικά στην ΕΤ3 με πορεία που θα σταματήσει κάποια μέτρα πριν το κτίριο και μια πενταμελής ομάδα που θα κληρωθεί από τη Συνέλευση να διαβάσει την ανακοίνωσή μας στο δελτίο ειδήσεων των 10 μμ.

Οι άνθρωποι που θα πάνε να μιλήσουν στην ΕΤ3 την Τρίτη 14/6 να καλέσουν όλες και όλους σε πολιτική απεργία και σε αποχή από κάθε καταναλωτική –οικονομική δραστηριότητα, να κλείσουν όλοι οι μαγαζάτορες τα μαγαζιά τους και να κάνουμε όλες τις μετακινήσεις αρνούμενοι να πληρώσουμε τα αντίτιμα των εισιτηρίων.

Στην ΕΤ3 όχι ερωτήσεις, μόνο ψήφισμα, υπογραφές και αποφάσεις ως κάλεσμα των συμπολιτών μας τηλεθεατών στη Συνέλευση Λευκού Πύργου.


Δράσεις για Τετάρτη 15/6

Συμμετοχή στην απεργία 15/6/11 με κοινή πορεία όλων των εργαζομένων και ειρηνικός αποκλεισμός του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης.

Την Τετάρτη 15/6 να υπάρχει συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Λευκό Πύργο που θα καταλήξει στο υπουργείο, θα ενωθεί με τους υπόλοιπους εργαζομένους –ανέργους και θα γίνει καθιστική διαμαρτυρία.


ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
https://docs.google.com/document/pub?id=1yZiMbB880P-8f33h8GNgd5Dq6BczUpCMe2u5xzCoLEE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου