Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αποφασεις και πρακτικα της γενικης συνελευσης Δευτέρα 20/6

Η πορεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τρίτη 21/06) να περάσει από το γραφείο του Βενιζέλου που είναι και ο τωρινός υπουργός Οικονομικών.


Εκδηλώσεις για το χρέος και τη δημοκρατία:
  • Παρασκευή 24/06: Συζήτηση για τη δημοκρατία που θέλουμε στις 8μ.μ.
  • Σάββατο 25/06: Συζήτηση για το χρέος και την οικονομία στις 8μ.μ.

Την Πέμπτη (23/06) που στην Αθήνα είναι ημέρα κινητοποίησης λόγω συνόδου κορυφής να προχωρήσουμε και εμείς σε κινητοποιήσεις.


Σήμερα (Δευτέρα 20/06) μετά την ψηφοφορία να υπάρχει ανοιχτό βήμα.


Λίγο πριν το τέλος της κάθε ψηφοφορίας ή στο νεκρό χρόνο των ομιλητών, να ζητείται η διαθεσιμότητα ατόμων που θα βοηθούν τα πρακτικά στην εξακρίβωση του αν υπάρχει συντριπτική πλειοψηφία για τις αποφάσεις ή όχι. Να κληρώνονται 3 από τα άτομα που δηλώνουν διαθεσιμότητα.


https://docs.google.com/document/pub?id=1nnFkH8CIDSS3VdVboV5D9pls-y3cjHy9jlWFn_o6qCs

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΣΑΣ
    ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8μμ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
    Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λευκού Πύργου καλεί ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της περιοχής της Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσουμε τη συλλογική κουζίνα.
    ΔΕΝ θέλουμε να φτιάξουμε συσσίτιο για άπορους. Οι Αγανακτισμένοι είναι μακριά από αυτή τη λογική.
    Αυτό που θέλουμε να ξεκινήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είναι μία από τις συλλογικές δραστηριότητες αλληλεγγύης, προσφοράς και ανταλλαγής, ως απάντηση στον εγωκεντρισμό πάνω στον οποίο βασίζονται αυτοί που μας κυβερνούν και μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Πιστεύουν ότι ο καθένας μας θα κοιτάει μόνο τον εαυτό του και γι’ αυτό δεν θα ενωθεί με άλλους για να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή για ΟΛΟΥΣ. Η απάντηση που δίνουμε σ’ αυτούς που μας κυβερνούν είναι φανερή: ΟΧΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
    Έτσι, μαζευόμαστε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στον Λευκό Πύργο για να μαγειρέψουμε ΜΕ όλη τη Θεσσαλονίκη ΓΙΑ όλη τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο για μία φορά. Θέλουμε να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ την Τετάρτη και να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. Αυτό που κάνουμε δεν είναι κάτι νέο. Στηρίζεται σε καταστάσεις αλληλεγγύης που όλοι γνωρίζουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το πιο απλό παράδειγμα είναι τα χωριά μας και οι παλιές οι γειτονιές. Ο ένας βάζει τις πατάτες, ο άλλος το κρέας, ο άλλος τα κρεμμύδια, ο καθένας βάζει λίγο-πολύ ότι έχει και στήνεται ένα μεγάλο τραπέζι, χορταίνουν όλοι και υπάρχει και ένα πιάτο για να δώσουν στον ηλικιωμένο που ξέρουν ότι έχει ανάγκη.
    Ξεκινάμε τη συλλογική κουζίνα για να συνεχιστεί στο Λευκό Πύργο και να διαδοθεί στις γειτονιές και τις πολυκατοικίες για να θυμηθούμε ότι η ζωή μας είναι καλύτερη όταν συγκεντρώνουμε ΜΑΖΙ αυτά που έχουμε και τα μοιράζουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Για να θυμηθούμε ότι αυτοί που μας κλέψανε και συνεχίζουν να μας κλέβουν πλουτίσανε με πράγματα δικά μας, ότι όλα αυτά ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ και ότι ΞΕΡΟΥΜΕ πολύ καλά πώς να τα μοιραστούμε μεταξύ μας.

    Τα υλικά για το φαγητό είναι:

    Πατάτες (πολλές)
    Γιαούρτι
    Τουρσιά
    Λουκάνικα βραστά
    Γάλα
    Ελιές
    Λάδι
    Μαγιονέζα
    Αλάτι
    Ψωμί
    Κρεμμύδια
    Πιπέρι


    Προσοχή!
    Το γιαούρτι, το γάλα και τη μαγιονέζα παρακαλούμε να τα φέρετε την Τετάρτη από το πρωί ως το μεσημέρι. Όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φέρνετε από τώρα έως την Τετάρτη το μεσημέρι που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το μαγείρεμα.

    Πράγματα που χρειαζόμαστε για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα:

    Χέρια για κουβάλημα και μαγείρεμα
    Πιάτα μιας χρήσης,
    χαρτοπετσέτες
    14 τσιμεντόλιθοι
    Αλουμινόχαρτο,
    πλαστικές μεμβράνες
    Τέντα
    Χάρτινα τραπεζομάντηλα
    Πάγκοι επιτραπέζιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή