Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 17/0

Άμεσες δράσεις (μέχρι την Κυριακή)

Διαμόρφωση κειμένου με βάση το κείμενο της Αθήνας αύριο στις 5μ.μ.

Το Σάββατο μετά τη συνέλευση πορεία προς τη Βαλαωρίτου.

Κυριακή στις 12μ.μ. ποδηλατοπορεία και μοτοπορεία.

Αύριο Σάββατο στις 8μ.μ. να συγκροτηθεί μια ομάδα η οποία θα έχει ως σκοπό την εύρεση και επίλυση ζητημάτων για τη μαζική μεταφορά όλων των πλατειών των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος στις 27-28/06 όποτε και τίθεται σε ψηφοφορία το μεσοπρόθεσμο. Η ομάδα αυτή θα έρθει σε επαφή με όλες τις πλατείες ώστε να βρεθεί ο τρόπος να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση όσο το δυνατόν πιο ανέξοδα και θα είναι ανοιχτή σε όλους.


Γενικές δράσεις

Την Τρίτη 21/06 να γίνει συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και πορεία

Συμμετοχή στην 48ωρη απεργία (κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου) και αποκλεισμός κάποιων μεγάλων εργασιακών χώρων που θα προταθούν τις επόμενες ημέρες στη συνέλευση.

Η ομάδα προώθησης να πάρει τον πολιτιστικό κατάλογο της Θεσσαλονίκης και να γίνονται παρεμβάσεις σε ανοιχτά θέατρα και συναυλιακούς χώρους με κόσμο από τη συνέλευση του Λευκού Πύργου.

Η στόχευσή μας να στραφεί όχι μόνο στο ΔΝΤ αλλά και στο ντόπιο τραπεζικό σύστημα.

Η ομάδα Νομικών και Οικονομικών να δημιουργήσει ένα blog για την ανάρτηση των νομικών και οικονομικών θεμάτων που εγκρίνονται από τη συνέλευση, των πηγών στις οποίες βασίστηκαν τα κείμενα και τη λειτουργία ενός ανοιχτού φόρουμ διαλόγου.

1 σχόλιο: