Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10/6


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 10/6/2011

Οργανωτικά - Διαδικασία συνέλευσης:

Καθένας είναι ελεύθερος να μιλήσει στη συνέλευση μέσα στο πλαίσιο ισότητας – αλληλεγγύης – αξιοπρέπειας. Όσοι έχουν αξιώματα μπορούν να μιλήσουν στο μέτρο και στο βαθμό που παραιτούνται από τα αξιώματα αυτά, συντασσόμενοι με το αμεσοδημοκρατικό πλαίσιο που έχουμε θεσμίσει στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Μία συνέλευση κάθε εβδομάδα να είναι απολογιστική για να ελέγχουμε κατά πόσο πραγματοποιήθηκαν οι προτάσεις και οι δράσεις που ψηφίσαμε, ώστε να γίνεται ουσιαστική δουλειά.

Στο τέλος κάθε συνέλευσης θα τίθενται προς ψήφιση δέκα (10) από τις προτάσεις που έχουν συγκεντρωθεί από την Ομάδα Προτάσεων.

Να συσταθεί άμεσα ομάδα συντονισμού με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, η οποία θα είναι ανοιχτή, άμεσα ανακλητή και θα μπορεί να ελέγχεται από οποιονδήποτε. Η ομάδα θα παρουσιάζει τα αποτελέσματά της στην επόμενη συνέλευση.

Γενικές αποφάσεις - δράσεις:

Να αναφέρεται ως στόχος μας να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ο στόχος αυτός να επιτευχθεί μέσω μαζικών κινητοποιήσεων.

Οι  Αγανακτισμένοι Λευκού Πύργου διαχωρίζουν τη θέση τους και δεν ταυτίζονται με τη μήνυση περί εσχάτης προδοσίας που κατέθεσε ο κ. Αντωνίου λόγω των νομικών του επιχειρημάτων και των πολιτικών του απόψεων.

Να οργανωθεί μαζικό συσσίτιο σε καζάνι μεγάλης χωρητικότητας (1.5 τόνοι).

Η αφίσα που θα βγει να αναφέρει επί λέξη:
·        ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (κυβερνήσεις, τρόικα, μνημόνια)
·        Αυτό το χρέος δεν είναι δικό μας  - ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
·        Πραγματική άμεση δημοκρατία ΤΩΡΑ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Δράση για την Κυριακή 12/6:

 Την Κυριακή πριν την πορεία η μικροφωνική να μείνει ανοιχτή μόνο για να διαβάζεται το ψήφισμα και να ανακοινώνονται οι δράσεις της συνέλευσης και των διαφόρων ομάδων της.

 Δράσεις για την Τετάρτη 15/6:


Tην ημέρα της γενικής απεργίας (15 Ιούνη) εκτός από αποχή από την παραγωγή, να κάνουμε παράλληλα πλήρη αποχή από την κατανάλωση.

Την ημέρα της γενικής απεργίας (15 Ιούνη) να προχωρήσουμε σε ειρηνική – συμβολική περικύκλωση του Υπουργείου, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης προς τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος, και μετά να επιστρέψουμε όλοι στο Λευκό Πύργο.

Δράσεις για Κυριακή 19/6 και Δευτέρα 20/6:

Την Κυριακή 19/6 και τη Δευτέρα 20/6 να πραγματοποιηθεί μαζική πορεία προς το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για τις ομιλίες των Σαμαρά, Παπανδρέου αντίστοιχα. 

https://docs.google.com/leaf?id=1myK5kB0Ztoy4mVZRfb3jw3zRVrCTKbIoe8LUFnyKxeWYQwPw5NY3BVwIWYwL&hl=en_US

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

1 σχόλιο: