Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία έξω από γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Το απόγευμα της 6ης Ιούλη πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία των αγανακτισμένων Τούμπας-Χαριλάου έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Τούμπα.


Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία των αγανακτισμένων έξω από τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της πόλης. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι όλοι οι βουλευτές είχαν κατεβάσει τις ταμπέλες από τα γραφεία τους, ενδεικτικό του πανικού που τους έχει καταλάβει. Σε κάποιες περιπτώσεις, το μόνο στοιχείο που είχαμε για να βεβαιωθούμε οτι βρισκόμασταν στο σωστό μέρος ήταν η... παραταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ που μας περίμενε!


Καλούμε όλους τους πολίτες της χώρας να προβούν σε ανάλογες ενέργειες, έτσι ώστε οι δωσίλογοι βουλευτές να νιώσουν για τα καλά οτι είναι ανεπιθύμητοι...

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας.. Διάβασα προσεχτικά όλους σας.. Έχετε δίκαιο... Εφόσον όμως κάνουμε όλα αυτά, πως θέλουμε να έχουμε Συντάξεις.... Μισθούς... κράτος πρόνοιας.. Δωρεάν παιδεία... δωρεάν Υγειονομική Περίθαλψη ...
    Πως τα απαιτούμε όλα αυτά..
    Όταν εμείς είμαστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι... Οταν καταλάβουμε ότι εμείς καταστρέψαμε την πατρίδα μας με όλα αυτά που κλέβουμε κάθε ημέρα Αυτά που κλέψανε οι Πολιτικοί ειναι πολύ λίγα...
    Αν μου βρείτε εναν άνθρωπο που δεν έχει κλέψει την πατρίδα του ονοματίστε τον
    Θα πρέπει να τον κάνουμε Αγιο... Πάνω από 10.000.000 άνθρωποι κλέβουμε , κατακλέβομαι την Ελλάδα.. Άλλος πολύ άλλος λίγο.... Εγώ έχω κλέψει το κράτος.... Εσείς κύριοι που με διαβάζετε έχετε κλέψει...... Αυτά πρέπει να λύσουμε Εμεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @smsbetWin

    Ε, καλά, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Εξάλλου η διάχυση της παιδείας και πρακτικής της κλοπής του κράτους γίνεται πάντα από την κορυφή της πυραμίδας και ποτέ σχεδόν δεν φτάνει στην βάση. Και όταν οι νόμοι δεν εφαρμόζονται στην κορυφή, πώς ζητάμε να εφαρμοστούν στην βάση, που σε τελική ανάλυση, η κλοπή εκεί τείνει στα όρια της επιβίωσης και όχι της υπερσυσώρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @smsbetWin
    Εγώ σε διαβεβαιώνω, στο λόγο της τιμής μου οτι δεν έχω κλέψει δεκάρα, όπως και αμέτρητοι άλλοι συμπολίτες μας. Η λογική του τσουβαλιάσματος «όλοι μαζί τα φάγαμε» και «αυτά που κλέψανε οι πολιτικοί είναι λίγα», είναι απλά επικίνδυνη. Επιφέρει μια παραπλανητική διάχυση ευθυνών, που απαλλάσσει τους ιθύνοντες από τις τεράστιες ευθύνες τους και διασπά το λαϊκό κίνημα, βυθίζοντάς το στην αυτομομφή και την ομφαλοσκόπηση.

    Είναι ευνόητο πως όλοι έχουμε ευθύνες για την κατάσταση της χώρας, ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον, όχι όμως μόνο να εστιάσουμε σε αυτά και να ξεχάσουμε αυτούς που φταίνε περισσότερο: τους πολιτικούς και τους συντρόφους τους: καναλάρχες, μεγαλοεργολάβους, τραπεζίτες, κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @smsbetWin
    Αυτό που θέλω κι εγώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
    Από το 1994 διατηρώ μία ατομική επιχείρηση που δεν έχει φοροδιαφύγει ποτέ, και το λέω με πάσα ειλικρίνια. Αντι αυτού σε πληροφορώ πως εκνευρίστηκα όταν Χ υπουργός ήρθε και με τσουβάλιασε με τον Ψ καταστηματάρχη που ήταν σε κεντρικό δρόμο και πλήρωσα τα ίδια ώς έκτακτη εισφορά το 1996. Από τότε με τις περαιώσεις (ενέργεια που ξεκινά με το σκεπτικό "Για να μη σε ελέγξω σκάστα μου") με τον εκβιασμό πως την παραμικρή ατέλεια θα την πληρώσω χρυσάφι ενώ αντίστοιχα το μεγαλομάγαζο της Τσιμισκή δεν πειράχτηκε ποτέ. Ερχεσαι σήμερα που ενώ εγώ έχω βγάλει τα κοστολόγια μου για ένα έτος κι έχω πληρώσει αυτά που μου ζήτησες, να μου ξαναπάρεις κατόπιν εορτής επιπλέον φόρο που πλέον δεν μπορώ να το μετακυλίσω στα κοστολόγια μου. Αρα με τιμωρείς που έχω κατάστημα.
    Και να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή που εκεί ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα να κλέψω, ούτε δανείστηκα, ούτε πήρα τελευταίας τεχνολογίας κινητό, ούτε αυτοκίνητο μέσω τραπέζης κλπ.
    Αντι αυτού εσύ δεν ελέγχεις τα καρτέλ που έχουν ανεβάσει τα καθημερινά μου έξοδα και με σπρώχνεις να ψωνίσω αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας ξένα προϊόντα του LIDL, και δεν αφήνεις τον υγιή ανταγωνισμό να λειτουργήσει μη βάζοντας ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές (πόσο δύσκολο είναι να κοστολογήσεις το προϊόν μιας εισαγωγικής εταιρίας), μη ελέγχοντας και καταδικάζοντας ληστρικές ενέργειες διαφημιστών και διαφημιζομένων, αφήνοντας το παραεμπόριο να ανθεί ενώ με απλές ανέξοδες ενέργειες.
    Τέλος ερχεσαι να μου πεις "μα.. εσύ με ψήφισες".
    Κι εδώ εγώ έχω τον αντίλογο. Οχι κύριε εγώ δεν σε ψήφισα. Βγήκες με το 15% των ψηφισάντων γιατί εσύ είσαι υπαίτιος που εγώ (το 60%)δεν ψήφισα επειδή δεν υπήρχε κάποιος αξιόπιστος ώστε να ρίξω την ψήφο μου. Και θέλεις και την απλή λύση? Την λέει το Συνταγμα μας. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ ΨΗΦΟΣ. Επέβαλε πρόστιμο 3000ευρώ σε όσους δεν ψηφίσουν χωρίς λόγο και θα σου πω εγώ μετά τι σημαίνει λευκά-άκυρα και με τι ποσοστό θα βγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή