Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Επιχείρηση - παρωδία στην πλατεία Συντάγματος



Σαν τους κλέφτες, που τρέμουν τη δημόσια αιδώ και κατακραυγή λίγο μετά τις 4 το πρωί αστυνομικές δυνάμεις, εισαγγελέας, δημοτική αστυνομία συνεργεία του Δήμου Αθηναίων εισέβαλαν στην πλατεία Συντάγματος, άρχισαν να καταστρέφουν τη μία σκηνή μετά την άλλη, αλλά και τις υποδομές των ομάδων. Προέβησαν σε 13 προσαγωγές από τις οποίες τουλάχιστον 8 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Όπως ακριβώς οι “γαλατάδες” της εποχής του αστυνομικού κράτους και της χούντας. Καταγγέλουμε την απαγόρευση της επικοινωνίας με τους δικηγόρους όσων κρατούνται στο Α.Τ. Ομόνοιας (για αυτό και δεν υπάρχει ακόμα ακριβής εικόνα για τον αριθμό και τα στοιχεία των συλληφθέντων).

Από τα χέρια τους οι αγωνιστές που παρεβρίσκονταν εκεί, αντιστεκόμενοι, έσωσαν ό,τι μπορούσαν και κινηματογράφησαν τις “σκηνές απείρου κάλλους” μιας σιδερόφραχτης και δειλής δημοκρατίας και μιας δικαιοσύνης που λειτουργεί με βάση τους νόμους της νύχτας. (από το amesi-dimokratia).

Από την πλευρά μας, συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στους αγανακτισμένους του Συντάγματος και τους υποσχόμαστε οτι δεν θα αφήσουμε να χαθούν αγώνες τόσων μηνών έτσι εύκολα. Αυτές οι τραγελαφικές εικόνες αποτελούν την πιο αδιάψευστη μαρτυρία του πόσο μας φοβούνται... Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο των αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου πάνω στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου