Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AΓΑΝΑΚΤIΣΜΕΝΩΝ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 11/9/2011

ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30, Η ΠΟΡΕΊΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ Δ.Ε.Θ. ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ.

ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ. ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΔΕ ΕΤΥΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "ΦΥΓΕ" ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε/Α.Δ.Ε.Δ.Υ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου