Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AΓΑΝΑΚΤIΣΜΕΝΩΝ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 7/8/2011

Ξημερώματα Κυριακής στη πλατεία του Λ. Πύργου και ώρα 05.55 έγινε εισβολή της αστυνομίας, στην οποία πήραν μέρος 7 κλούβες των Μ.Α.Τ., 15 περιπολικά της άμεσης δράσης και συνδρομή της ασφάλειας.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμος Θεσ/νίκης με 5 περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας, 3 φορτηγά αυτοκίνητα και ο Δήμος Τριανδρίας με 1 απορριμματοφόρο φορτηγό.

Ο σκοπός τις εισβολής ήταν οι απομάκρυνση των αγανακτισμένων από την πλατεία με πρόσχημα το παράνομο camping και την απομάκρυνση των σκηνιτών - διαδηλωτών. 

Οι αγανακτισμένοι κράτησαν ειρηνική στάση φωνάζοντας συνθήματα και "χειροκροτώντας" την επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης με την παρουσία της εισαγγελικής αρχής συνελήφθησαν 3 άτομα, καταστράφηκαν οι σκηνές γραμματείας, πρώτων βοηθειών και προμηθειών.

Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Μπουτάρη καθώς και την εισαγγελική αρχή της πόλης μας, οι οποίοι συνετέλεσαν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε συγκέντρωση στην πλατεία του λευκού πύργους στις 7μ.μ.

Ζητούμε την συμπαράσταση όλων σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου