Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κειμενο της Θεματικης Ομαδας Δρασης για την Αναπηρια


https://docs.google.com/document/pub?id=12WNsmbQQ4CbXws_OYraIeYphJN3sf62Kf3ZyeTS0HN4


Αύριο η ομάδα, όπως όλες άλλωστε, θα πραγματοποιήσει την δεύτερη συνάντησή της στις 5:00μ.μ. στην οποία θα οριοθετήσει έναν συγκεκριμένο χώρο, ώστε να βελτιωθεί η συμμετοχή και η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στην συνέλευση.

3 σχόλια:

  1. οι τρεις κινδυνοι για την συνελευση του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

    http://nosferatos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1319.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και ένας τέταρτος κίνδυνος. Η προσωπική προβολή. Το να παίρνει κάποιος βήμα για να διαφημίσει…. ας πούμε…. Τι?.... α ναι… το blog του.
    Φίλε μου καλέ θα μπορούσες να γράψεις την άποψη σου κατευθείαν και όχι να μας στείλεις όλους εμάς τους περιέργους να ανεβάζουμε την επισκεψιμότητα σου στο blog. Για να μην αναφέρω ότι διάλεξες και λάθος ανακοίνωση για να τα εκφράσεις.
    Όλα αυτά τα γράφω όχι για να σου την πω, να σε ειρωνευτώ η να κοντραριστώ μαζί σου. Απλά κατάλαβα από τα γραφόμενα σου στο blog ότι είσαι ανοιχτός στην Κρητική. Και μια συγνώμη στην Θεματική Ομάδα Δράσης για την Αναπηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Φιλε κύριε ΕΓΩ η διαφημιση στο Μπλογκ μου θα μπορουσε να γινει και γινεται και με την απλή παραθεση του Νικ . Αν κανετε κλικ στο Νικ μπαινετε στο Μπλογκ εφοσον ειναι της Google .Εβαλα το Λινκ για οικονομια χωρου(να μη βαζω σεντονια ).. πιθανον να εκανα λάθος αλλά οχι για να ..διαφημισω το μπλογκ μου αλλά για να διατυπώσω τους φοβους μου για την συνελευση τους οποιους δεν βρηκα χρονο να τους εκφρασω εκει (ειχα πάρει σειρα για ομιλητης ..η συνλευση πηγε πολύ αργα και εφυγα)

    Φυσικά δεν μπορω να αποδειξω τους ισχυρισμους μου ουτε εχω και την ορεξη να το κάνω..Μπορειτε λοιπόν να υποθετετε οτι θελετε και να μου αποδιδετε οτι ειδους προθεση θελετε αφου εξαλλου ετσι γινεται συνηθως στο Ιντερνετ και στην Μπλογκοσφαιρα οπου ειναι ευκολοτατην η δικη προθεσεων η μαντεια και η διαδικασια προβολής(δικών μας προθεσεων στους αλλους) και προσβολής ...
    Ειλικρινά δεν περιμενα αυτη την ..''ευγενική επιθεση ''την ειρωνια με το προσημα της ..ελειψης ειρωνιας και αν εκανα λάθος στο σχολιασμό ζητω την συγνωμη ΣΑΣ...κύριε ΕΓΩ και ελπίζω να με συγχωρεσετε διοτι από τα γραφόμενα σαςκατάλαβα ότι είστε ανοιχτός στην Κρητικήκαι αρα και στην ....συγχωρεση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή